Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Coaching szülőknek

Sok oka van annak, hogy a szülők coachingot kérnek.

A szülővé válás és a gyermekgondozás változó szerepekkel és identitásokkal teli idő. Újra kell gondolnia a prioritásait.

Természetesen, ha családunk van, bizonyos áldozatokat kell hoznunk. Dolgozni kell, ki kell fizetnünk a számlákat, és mindaddig ott kell lennünk gyermekeink mellett, amíg elég idősek ahhoz, hogy felelősek legyenek önmagukért. Azonban számos módja van annak, hogy szórakozást és izgalmat juttasson a családi életbe anélkül, hogy feláldozná a boldogságát, vagy a párja és gyermekei boldogságát.

A támogatás keresése nem azt jelenti, hogy nem tölti be jól a szülői szerepét – hanem azt jelenti, hogy a lehető legboldogabb életet szeretné biztosítani magának és gyermekének.

Szülő coaching gyakori témái:

Bízni és biztatni (önbizalom és optimizmus)- Segítek az önbizalma erősítésében. Minden képessége megvan, hogy remek szülő legyen, csak hinnie kell önmagában, észre kell vegye mi mindent csinált már  eddig is jól.

Kommunikációs nehézségek kezelése- Segítek erősíteni a kommunikációt ön és kamasz gyermeke között.

Stresszkezelés- Technikákat tanítok meg a stressz kezelésére. Szülőnek lenni kihívás, és fontos tudni a stressz kiváltó okait és mit tehet a kikapcsolódásért.

Szülő-gyerek kötelék erősítése- A mai rohanó világban bizony több időt töltenek a szülők és a gyermekek is elektronikus eszközeikkel, mint egymással. Nagy változást érhet el gyermekével való kapcsolatában, ha ténylegesen kapcsolódni tud hozzá. Ehhez nyújtok segítséget.

Kiterjeszteni a gyermekkort a digitális világon túlra- A technológia elképesztő hatással van a gyermekekre, kiskamaszokra és a tinédzsereke. Hatékony módszereket mutatok, aminek segítségével azonban képes lesz gyermeke elszakadni a képernyőtől.

Szülőként időt fordítani önmagára- Sok szülő üres energiatartállyal éli az életét, és az önmagára fordított idő teljesen háttérbe szorul a gyerekek, háztartás és a munkaidő mellett. Segítek megtalálnia a módját, hogyan is tud időt szakítani magára.

Munka és magánélet egyensúlyának helyreállítása: A szülővé válás során szerepei megváltoznak. Segítek megtalálni az egyensúlyt karrierje, társadalmi élete, kapcsolata és családi ideje között.

 

A coaching remek alkalom arra, hogy felfedezze, hogyan tudja szülőként a legjobbat kihozni önmagából!

 

 

A szülő coaching díja 10.000 Ft / alkalom (60 perc)